Dwarsliggen

Trots vol vraagtekens
Wat bedoel je toch

Stiekem ben ik wel een beetje trots op mezelf, in korte tijd heb ik mij door het beginners hoofdstuk van WordPress heen gewerkt en heb ik al een paar heuse websites op de wereld gezet. Ten dele laat dat zien hoe makkelijk de moderne websites beheerd kunnen worden, maar mijn kritische blik laat ook zien waar er nog ruimte voor verbetering is.

Er was overigens een goede reden om een tweede taal bij te leren, de vereniging waar ik zoveel vrijwilligerswerk voor doe op websitegebied, gaat ook over naar het WordPress systeem. Argument van de mensen die het inrichten was de betere vindbaarheid in de zoekmachines en ze hebben gelijk. Alleen al voor deze website zijn de bezoekersaantallen verdubbeld. Volgens de officiële statistiek waren er vorig jaar 90.000 bezoeken op mijn site. Niet slecht, het belooft iets moois voor de toekomst en bedankt voor alle reacties zowel op de site als via Facebook en mail.

Automatische piloot

Het laat toch wel zien dat mijn werk gewaardeerd wordt en dat mijn site over het algemeen als goed leesbaar gewaardeerd wordt. Misschien moet ik binnenkort eens een enquête inplannen voor verbeterpuntjes. Ik ga ondertussen door met de vervolgcursus WordPress om te kijken wat het maximale is wat uit het systeem gehaald kan worden. Dat valt in mijn geval met al mijn niet aangeboren hersenschade best wel tegen trouwens, ik leer makkelijk dingen maar ik vergeet nog makkelijk wat ik geleerd heb. Trouwens sowieso niet mijn beste stuk van het lijf die hersenen op dit moment.

Zo was ik ook vergeten een back-up te maken van de website mesjogge, voordat ik deze omtoverde tot WordPress site. Alle briljante grappen verloren…☹ of is het een uitdaging om ook deze site weer te vullen met mooie en scherpe opmerkingen?

Trots In beweging

Inspiratie is een spier die je in beweging moet houden en inderdaad weet ik uit ervaring dat als je vaak schrijft de tekst makkelijk op papier verschijnt. Al weet iedereen dat in de moderne wereld het gebruik van papier tot een minimum beperkt is en ik eigenlijk ook mijn toetsenbord niet gebruik vanwege de spraakherkenning. Ik ben daar trouwens erg blij mee, sinds de upgrade naar editie 15 werkt het nog weer een stuk nauwkeuriger.

Iets wat ook in beweging gehouden moet worden is mijn voet. Ik heb daar een syndroomje bij. Zo klinkt het nog wel lief, maar het is meer een “syn-naredroom” die mij erg belemmerd in mijn beweging. Het is een overbelasting van het cuboid beentje in de voet die er door de fysiotherapeut op pijnlijke wijze uit gemarteld moet worden. In de tussentijd kan ik niet veel meer doen dan pijnstiller en stevige schoenen dragen.

Het meest irritante vind ik dat ik niet in mijn normale ritme kan sporten, wat je bij mij al snel terugziet in prednisonschade. Volgens de peut in kwestie zou het overigens binnen een paar weken volledig verholpen moeten zijn. Kortom karakter maar op standje optimistisch zoals altijd en lachen.. Maar dan wel als een boer met kiespijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *