De virtuele werkelijkheid

Om te beginnen wens ik natuurlijk al mijn lezers het allerbeste en zo goed mogelijk voor 2018. en voel je welkom op mijn vernieuwde blog.

Wauw een WordPress website…

Er midden in…

Tussen mijn eigen leven en het leven wat ik op internet beschrijf zit natuurlijk altijd een klein stukje terughoudendheid. Gewoon omdat ik het er ook maar mee moet doen, maar ook omdat er soms nog te veel onduidelijk is.

Daar zullen we net dus mee moeten doen terwijl we in de tussentijd uitvogelen hoe we zo prettig mogelijk kunnen leven. Want stilstand is natuurlijk achteruitgang en hoewel lopen nog steeds een pijnlijke gebeurtenis is met mijn zere voet probeer ik dat toch echt te voorkomen.

WordPress

Zo heb ik mij opgeworpen in een nieuwe programmeertaal voor mijn website. Het resultaat is met ingang van deze blog te bekijken. Het zou makkelijker moeten zijn om te reageren op het weblog en eveneens hebben de sociale media en Facebook een minder prominente plaats al zijn ze nog niet helemaal verdwenen.

Vindbaarheid

Als het goed is is dit systeem van website (WordPress) bijzonder geoptimaliseerd voor het vergroten van de vindbaarheid, dus ik ga het experiment maar eens een tijdje aan. Als over enige tijd Sander Otter bij Google totaal niet meer te vinden is dan is het gauw afgelopen met dit systeem.

Voor het overige vind ik het wel overzichtelijk en makkelijk bewerkbaar al moet ik zeggen dat er iets minder functionaliteit in de website zit. De service waarbij je automatisch een e-mailtje ontving bij een nieuwe blog is verdwenen. Daar werd sowieso niet zo heel veel gebruik van gemaakt.

Op naar 2019

Dus een fris nieuwjaar met een frisse start , wat wel weer een reorganisatie van mijn website gebeuren in zal houden. Zo wordt de website otterig.nl weer de overzichtspagina voor alles wat ik doe, sanderotter.nl als blog en Actuele gezondheids website en de Websjop.nl voor diegene die een mooie WordPress of Joomla!-site willen. Al geef eerlijk toe dat ik nog niet helemaal uitgestudeerd ben!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *