Oogje onder zeil

 

Het spoed boeket
Bloem

Nauwelijks thuisgekomen legde ik een ordinaire zwarte flats in de pot. Het al oude probleem van de darm en maagbloeding. Maar zag ik mijzelf covid positief de weekend arts consulteren? Ik ben maar binnen de bekende lijntjes van het VU gebleven en heb mijzelf ter controle aangeboden.

Met een HB goed genoeg voor twee zakjes aanvulling gaan ze mij hier nog even in de gaten houden. Op de Covid afdeling in isolatie en aan de zuurstof want eerlijk is eerlijk dit”Het is maar een griepje”is niet mals

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *