Toch Covid te pakken

Covid kamer
Instructies

Nou dat klinkt allemaal wel serieus. Nog niet eens bijgekomen van de vorige ziekenhuisopname, met toeters en bellen te gast op de corona afdeling waar ik met alle egards werd ontvangen. Een positieve coronatest, vraag me niet hoe het kan… Maar blijft net als ik hopen dat het de milde variant blijft. Er zaten wat afbeeldingen in de CT scan die de dokter niet goed thuis konden brengen, dus door middel van een bronchoscoop is er even gekeken naar de bacterie huishouding van binnenin. Verder ben ik niet hard gillend ziek, op wat koorts na dus mag ik ook op zoek naar iemand die mij thuis kan brengen. Wel op afstand in de gaten gehouden door de fantastische afdeling longziekten in Amsterdam AMC

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *