Uitdrukken

Bij mijn laatste ziekenhuisontmoeting gaf ik een visitekaartje weg. Niets vreemds, ik doe dat immers wel vaker en soms hou Ik er leuke contacten aan over, soms wijs ik ook gewoon mensen de weg via mijn website of die van de patiëntenvereniging.

Mijn visitekaartjes zijn ondertussen een bonte verzameling van activiteiten uit het verleden, tijd dus voor operatie: ” visitekaartjes drukken “het soort operatie waar ik nou niet direct een hekel aan heb.

In mijn gloriedagen maakte ik voor mijn drukwerk gebruik van de diensten van mijn broer die toen nog druk bezig was met zijn online drukkerij. Tegenwoordig perst hij metaal bij Tata steel dus voor mijn visitekaartjes moest ik even zoeken waar ik mijn drukwerk bestellen moet.

Ik had in mijn postvak gelukkig nog een leuke aanbieding liggen, die resulteerde in mijn volgende generatie visitekaartjes. Prettige bijkomstigheid was dat ik nog energie over had door de logische bediening van de online editor in de webshop. Nu alleen nog even afwachten of de visite kaartjes in het echt ook zo mooi zijn, maar het voelt goed!

Tenslotte

Vreemd genoeg bleek ook de man aan wie ik mijn laatste visitekaartje gaf een uitge drukte drukker te zijn. Het gaf me in ieder geval de boost om een nieuwe stijl kaartjes te maken. En een goed gesprek!

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *