Een twee..IC

… even en IC’tje tussendoor

IC alkmaar
Balen als een stekker

Zoals je misschien nog wel weet was ik al in het ziekenhuis, voor vrijdag stond ingeroosterd een gastro scopie in het goede gezelschap van een endoscopie.

Die gingen overigens prima maar leverde geen nieuwe inzichten op.
De problemen begonnen in de avond. Opgezwollen pijnlijke buik die me een eenpersoonskamer opleverde.In ziekenhuisland meestal niet zo’n goed teken.

Pijn en zweling nam toe te terwijl HB daalde. Tijd voor een ct-scan. Er bleek een grote bloeding te zitten in het gebied van de lever en de milt. Helaas was er niet echt een duidelijke punt aan te wijzen waardoor Coiling (afklemmen van lekkende vaten) niet mogelijk was. Bijkomend probleem was antistollingsmedicatie die zoals je weet altijd als complicerende factor aanwezig is en zeker niet meehelpt bij actieve bloedingen.

Het werd allemaal wat spannender toen de bloeddruk besloot om mee te dalen en ik IC waardig werd bevonden. Broer lief vroeg belangstellend of IC bezoeken tijdens een Corona golf mijn nieuwe hobby was…

Om het overzichtelijk te houden stopte de bloeding en ben ik via medium care terug op zaal. Al met al een heerlijk weekendje uit.
Ik ben nog steeds erg zwakjes maar gelukkig wel weer op de terugweg naar herstel.

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *