Op rolletjes

Het bos in

Mijn geheugen is natuurlijk niet mijn allerbeste onderdeel, maar Heliomare voelt vertrouwd aan. Gisteren compleet gesloopt met alle nieuwe indrukken en intakegesprekken.

Mentaal ook wel even een dingetje, rolstoel aanmeten, rollator passen en en nieuw dagritme met veel meer zelfstandigheid inpassen.

Tot groot ongenoegen ben ik mijn wilde haren nog steeds niet kwijt, en met steeds veranderende coronavirus regels lijkt het nog wel even te duren. Misschien toch maar eens kijken wat de regels zijn voor haarstukjes donatie zijn.

Onder begeleiding van de fysiotherapeut op de elektrische driewieler het bos ingestuurd en zelf al trap gelopen. Jazeker ik ga terugkomen! Het kost nog veel energie maar gelukkig was ik vanuit de basis al in goede conditie.

“Niet te hard gaan”, Ik hoor het jullie denken… Nou wees gerust, grensbewaking is hier een soort mantra. Evenals steeds veranderende Corona regels.Al vermoed ik stiekem dat dat eigenlijk een verkapte concentratietest is.

Terras vol gas
Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

4 Reacties

  1. Lieve Sander,

    Vol bewondering kijk ik naar je. Je bent een echte kanjer die altijd positief probeert te zijn. Je kent me niet en ik jou ook niet. Alhoewel ik alles wat je schrijft lees en daardoor een beetje zicht krijg op wat voor persoon je bent. Een echte kanjer dus. Ik leef met je mee, daar heb je natuurlijk niets aan, ik snap het. We hadden eigenlijk al een jaar of 2 geleden een afspraak gemaakt om eens koffie te gaan drinken samen. Misschien kan dat in de nabije toekomst. Ik ken de protocollen van Heliomare (gelukkig) niet. Maar als het kan, mag en je hebt er zin in, kom ik je graag opzoeken. Heel veel liefs en een dikke knuffel.

    Diana Scholten (APS, chronische longembolie en VIN, oh ja ook nog een beetje astma)

  2. Wow Sander..the best place to be man…Heluomare..dat is heel hard werken,maar dan krijg je ook wat.
    Geweldig dat je daar mag zijn om weer op krachten te komen.
    Hier heb ik alle vertrouwen in..groetjes Elsa

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *