filmwaardig

Beschermd voor het virus
Wees voorzichtig met wat je wenst, je zal het maar krijgen!

Ik toch met mijn broer nog eens een goed gesprek hebben over de vacature tekstschrijver, deze grappenmaker wist mijn verblijf op de spoedeisende hulp aardig op te leuken. Inderdaad spoedeisende hulp, en inderdaad alweer!

Iets met een reactie op de antibiotica die ik slik laat op dit moment een paar professoren op het achterhoofd krabben. Een langzaam opbouwende benauwdheid en zo kortademig als een otter met een no swet T shirt. leverde wederom een episode op de Boelelaan op.

Dus weten we nu dat ik nog steeds geen carona heb, of in ieder geval dat ik het gisteravond nog niet had. Al was het wel weer jammer dat de trombosedienst mij in verband met mijn kortademigheid niet in het pand wilde toelaten. Dan gaan we toch naar een van die mooie witte tenten was geen oplossing, die waren voor de carona lijers neergezet…

Uiteindelijk word ik voorlopig thuis geprikt  voor wat de trombose betreft, wat me dan iedere keer de enorme wachtrij bij het prikpunt scheelt. De als Marsman vermomde vampier was nog geen 10 minuten weg, toen het vu mij mededeelde dat ik niet positief getest was, maar in overleg met de trombosedienst hebben we voorlopig het thuis prikken maar aangezet. Die kortademigheid houdt niet alleen de dokter bezig, maar inclusief mijn controle en spoedeisende hulp bezoek ga ik aankomende week voor de vijfde keer binnen zeven dagen weer naar het ziekenhuis. Als dat geen mooie plaatjes oplevert!

 

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

1 reactie

  1. Je weet het wel weer bont te maken Otter, daar kan ik écht niet tegen op. Ik klop het ook gelijk af ?. Hoop dat je gauw opknapt vriend en eens lekker van je boot etc. kunt gaan genieten. ?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *