Vier uur

Hometrainer
Otter op hometrainer

Het zal vast niet de enige keer zijn dat ik weer op krabbel na ziekenhuisopname, dus ik heb mezelf verblijd met een super de luxe hometrainer. Ik was niet de enige die op dat idee kwam, maar ondanks alle crisisperikelen was het apparaat snel bezorgd.

Het grote voordeel is natuurlijk dat ik gewoon kan afstappen als het even niet meer gaat, luxe waarmee mijn huidige é-bike niet is uitgerust! Het is wederom karaktervormend, maar na drie dagen lusteloos dood op de bank merk ik de heilzame werking van bewegen.

Langzaam komt het leven weer terug in de Otter, al zou iets meer medische ondersteuning mij een genoegen zijn. U voelt het al aankomen, dat is iets waar braindad.nl zich mee gaat bezigen. Als we dat doen op dezelfde wijze als de zorg verwacht ik het stuk ergens aan het eind van het volgend jaar!

Wat rest is quarantaine, maar daar ben ik vast niet uniek in, wel volledig zelfredzaam al kies ik er natuurlijk wel voor om zo snel mogelijk te gaan voor echte frisse buitenlucht, zonder dat ik het raam open hoef te zetten!

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *