O positief blijven

Bloed stroomt waar het niet lopen kan

Tijdens de opnames altijd wat meer blogjes. Uiteindelijk ben ik deze website begonnen met als doel mijn vrienden, bekenden en geïnteresseerden makkelijk op de hoogte te houden. Gaat trouwens een stuk makkelijker met Bernou achter de typemachine, waarvoor dank.


De situatie is ondertussen als volgt: na wat eerdere klachten en huisartsenpost bezoek in het weekend bleek ik ziek genoeg voor een heuse ambulancerit en opname in het lokale ziekenhuis.

Zwarte ontlasting betekent meestal problemen in het slokdarm gedeelte dus daar werd eerst naar gekeken. Zo hebben we hier dus een uitgebreide gastroscopie genoten welke helaas geen duidelijke reden gaf voor het bloedverlies.

Het bloedverlies wordt in de tussentijd gecompenseerd met alweer en bloed transfusie (wordt ook donor, erg nuttig ) Morgen gaan we de zaak eens van de andere kant bekijken in de hoop dat een coloscopie meer duidelijkheid gaat geven over het bloedverlies met als belangrijkste vragen: wat er aan te doen is, en waar..

Ondertussen kijken mijn Amsterdamse artsen met bovenmatige interesse mee met de moeizame vorderingen en moet ik het hebben van een toevallig passerende reumatoloog…

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

1 reactie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *