Overdreven als levensvorm

This suks
This suks

De geruchten over mijn dood lijken zwaar overdreven, maar blijkbaar nog steeds in beeld. Het wankele koord waar ik wandel wordt langzaam gevuld met sondevoeding, fysio en andere hulpmiddelen voor de bedlegerige.

Mentaal ben ik er nog helemaal,al hakt 2,5 maand met weinig bezoekers er wel in.(Carona dus max 1 pppd)

Ook lichamelijk verval begint zich af te tekenen. Spiermassa verdwijnt even als kracht. Uit bed is keiharde training en een aanslag op de longen. Maar het blijft optimistisch en heeft een nieuw staatslot gekocht met de gedachte “zo lang als je meespeelt win ik in ieder geval de hoofdprijs

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

6 Reacties

  1. Een diepe buiging lieve Sander. Die moet ik voor je maken. Je bent een wonderman met een hele sterke wil en geest ook al luistert je lichaam niet. Mijn hoed neem ik ook af voor de mensen dichtbij die je steunen. Buigen, hoed afnemen daar hebben jullie natuurlijk niets aan. Daarom stuur ik alle klavertjes in de wereld jullie kant op, geluk hebben jullie nodig. Dikke kus van mij.

  2. Man man man wat jij allemaal niet doorstaan heb…pfff hoop dat het nu toch klaar is en dat je straks op je boot kan genieten van zon, water en de wind door je haren

  3. Ik heb ongelofelijk bewondering voor je vechtlust. Probeer nog een zomertje te halen. Er gaat niks boven het gevoel vande zonnewarmte op je huid. Heel veel moed en sterkte. Jannie vriendin op afstand van Bernou.

  4. Ongelofelijk Sander,
    Jij laat zien hoe sterk een mens kan zijn!
    Lichamelijk maar ook fysiek.
    We hebben heel veel respect voor je, en hopen ook dat je mag genieten van een mooie lente en zomer!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *