De bacterie kollektor

Het begint weer een beetje tot leven te komen, waar ik ben een paar dagen goed ziek geweest.( Dank aan Bernou voor de tussentijdse post op de website) en uiteraard de medische staf en de verpleging in het VU die mij er weer doorheen gesleept hebben.

Ik ben er nog niet Ik heb ondertussen meer dan 3 weken alleen op bed gelegen dus ik ben toe aan een beetje activeren van de fysiotherapeut. Maar ook hier zie ik bekende koppen dus dat gaat wel lukken.

Heel veel waardering voor alle leuke beterschapskaarten dank jullie wel!

Voor nu wil ik dit bij dit korte bericht laten, de eigenlijke post inclusief in interessante sterf scene’s houden jullie nog even tegoed.

Even als the last post… Die zijn jullie ook weer misgelopen, en belangrijker ik ook!

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *