Eitje

Ei in de dop
Gek.Ei

Ik begin in de gaten te krijgen dat ik een beetje moet opletten met wat ik opschrijf, zo schreef ik enige tijd geleden de blog “wakker worden in een andere wereld “die achteraf gezien dezelfde profetische waarde bevatte als de stukken op braindad.nl waar ik schrijf over iets uit China wat nu eens niet uit elkaar viel.

Al passeren er genoeg thema’s en onderwerpen, houd ik nog even de anderhalf meter vast om mij op m’n revalidatie te richten. Want daar valt ook wel wat winst te behalen! Langzaam komt mijn belastbaarheid in beeld en op zijn otters gezegd is daar best nog wel ruimte voor verbetering.

Nog steeds douchen met zuurstof, bekaf na 150 meter met de rollator en zere billen van de rolstoel. Het hoort er allemaal bij, de prijs van een gered leven op de IC. Zet toch alles weer in een ander perspectief.

Het revalidatieprogramma begint ondertussen op sterkte te komen, lekker weer zwemmen, drie wiel fietsen en fitnessen. Als ik ze zo gek krijg dat er paragliden en strand surfen bijkomt is het net een echt vakantiepark.

Ik loop tegen hetzelfde aan als bij mijn vorige revalidatie, de dagen lijken op elkaar dus spannende verhalen zijn zeldzaam. Verwacht dus niet al te veel spannende teksten van mijn hand in deze periode. Al blijven alle uitjes natuurlijk wel beschreven.

Mijn tweede uitje is het weekendverlof waar ik nu mee bezig ben. Lekker de formule één kijken in eigen omgeving met kipstukjes uit de airfryer. Maar ook even een stukje rijden in de auto en vanaf een afstandje kijken hoe de boot erbij ligt. Het schip zelf is nog niet haalbaar maar alle beetjes helpen.

Om tenslotte maar een idee te geven van kleine dingen met een grote impact: mijn gekookte ei bij het ontbijt was warm, perfect gekookt en goed geschrokken… Wat kan een mens daarvan genieten!

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

1 reactie

  1. Nou Sander,kan ik ook een kamer boeken daar? Helaas wat prijzig,ik heb horen vertellen dat je resort €700 per dag kost..
    Maar dan heb je ook wat,je leven terug..
    Goed hoor dat je je zo inzet,zo komt de vrijheid snel dichterbij.
    Zet m op.
    Ik leef mee,
    Elsa

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *