Eigenwijs onkruid

Eigenwijs onkruid

Waarin ik v.d. week een blij blog ging maken omdat Sander weer naar de afdeling mocht kwam daar toch weer roet in het eten, gelukkig was ik moe en dacht het blog komt morgen wel.

Waar hij Op 3 juni naar de gewone afdeling mocht en ik een gedicteerd blog zou schrijven over Hoe hij ontslagen was uit de ic (plaats makend voor corona patiƫnten)

Het lijkt een wonderbaarlijk verhaal maar de werkelijkheid is vele malen harder is. In 2 weken op de ic is veel verdwenen, van alles moet opnieuw geleerd, van bed naar stoel gaat met een tillift omdat staan niet gaat, Spiermassa verdwijnt snel als je ligt.

Het is heel bemoedigend in hoeverre tot nu toe de genezing zijn werk heeft gedaan maar hij heeft nog een lang traject te gaan.

Nou dat was best een positief blog dacht ik zo, fijn de ic af en het herstel kan nu echt beginnen. Mis gedacht, er kwam een verse darmbloeding om de hoek kijken. Om half 2 toen e me belden hadden ze het lek gevonden, een paar zakken bloed gegeven en lag hij op de operatietafel gecoild te worden. Dat is overigens prima gegaan, lek gedicht.

Helaas bracht dit wel een verhuizing terug naar de ic, dit keer de andere kant van de liften. (Toch tijd voor een afdelingen bingo kaart?)

Voor nu gaat het weer voorzichtig beter, geen bloedingen meer, de eetlust is nog niet wat het geweest is en de misselijkheid is er snel maar hij mag dingetjes die hij lekker vindt eten ? Als iemand nog iets bedenkt van dat vindt hij lekker hoor ik het graag.

Op de stoel zitten kan nu ook weer, tv kijken via de tablet en radio luisteren doet hij ook.

Hij heeft zelf zijn telefoon maar energie is niet veel aanwezig dus liever niet zelf bellen, als je contact wilt kun je mij e-mailen. (Bernouotter@gmail.com)

Bezoek is nog steeds niet toegestaan buiten familie!

We zijn nog steeds positief, eigenwijs onkruid weigert te vergaan zeg ik altijd ?

1 reactie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *