Depri dinsdag

Onderzijde van de boot
(Aan de onderzijde licht afschuren)

Dacht je de meest depressieve maandag te hebben overleefd, komt er gewoon een duistere dinsdag overheen. Niet dat er nu zoveel dingen misgaan, maar als we nog meer feestdagen uit Amerika importeren komen we straks nog fantasie tekort.

Het einde van de maand zou een uitslagen feestje zijn, maar dat lijkt ook in de kille januari mist de mist ingegaan te zijn. Geruststellende gedachte is dat de huisarts en de reumatoloog ook meekijken en nog geruststellender is het dat zij niet ongerust zijn.

In verband met het drukke werkschema van de cardioloog is de controleafspraak verschoven naar februari. De MDL arts vond de bloeduitslagen dusdanig goed dat er geen extra ijzer-in de vorm van een videopil-nodig was en de heersende kortademigheid wordt met een kuurtje antibiotica te lijf gegaan.

Dan blijft er voor mij weinig anders over dan klussen aan de boot, of zoals nu als het weer een beetje tegenzit werken aan de lectuur van de toekomst. Enig optimisme blijft natuurlijk geboden op deze duistere donderdag…

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *