Een harde klap om te verwerken

Cardiologie eerste harde hulp Amsterdam
Een ziekenhuiskamer …Wat els is new

Ken je dat verhaal van die Otter die ze gingen elektrocuteren… Nou dat ging dus niet door! Een beetje de rode draad die er al de hele week doorheen liep. Het begon met de Otter die terug moest naar Heliomare vanuit het ziekenhuis, maar niet was aangemeld.

 

 

Zou jij de verantwoording nemen? Heliomare heel terecht niet. Met een prachtige tour de provincie kwam ik met een grote boog weer terug in Amsterdam. Gelukkig krijgen ze me er maandag wel weer in zodat ik op tijd was voor mijn revalidatie ontslag op woensdag. Die was ook redelijk heen en weer aan het schuiven met de keuze tussen realiteit en werkelijkheid.

Helaas was de helikopter onmogelijk toen er om een goedmakertje werd gevraagd. De dingen aan lopen te veel door elkaar heen, met een onregelmatigheid die gelijk is aan mijn hart slag. Op de achtergrond herinner ik mij nog te duidelijk hoe ik de weken voor mijn intensive care opname ziekenhuis in/ziekenhuisje uit deed.

Op zich zijn het allemaal logische evenementen die ongelukkig getimed uit de lucht vallen, behalve dan de helikopter. Wisseling van trombosedienst terwijl er ook van medicatie gewisseld wordt is zoals we dat in het vu noemen: “suboptimaal”.

Welnu, de elektroshock hou ik dus nog even tegoed, geeft mij de gelegenheid om nog even te werken aan het blog…”Voor kamer fladderen “al vrees ik dat dat pas over een maand vorm kan krijgen omdat ik eerst weer stabiel aan de bloedverdunning moet zijn. Alsof ik zonder kan?

 

 

Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *