Sander update

In het vorige stukje konden jullie lezen dat Sander geholpen werd met zuurstof op de ic omdat ze daar betere voorzieningen hebben daarvoor.

Donderdag om 23 uur werd zelfstandig ademhalen voor Sander dermate moeilijk dat hij daarbij extra geholpen diende te worden. Hij moest te veel vechten voor zijn zuurstof. Hij ligt nu onder zeil aan de beademing, zijn longen hebben nu meer kans de bacterie te verslaan.

Zijn longarts heeft die keuze donderdag middag aan hem voorgelegd voor het geval het nodig zou zijn. Die kent Sander ook goed en weet ook wat hij wel en niet wil.

Het bloeden in zijn longen door een doorgeschoten inr is inmiddels gestopt en de antistolling is weer opgestart.

Hoelang dit gaat duren is nog onbekend. Veranderingen worden gemeld bij wijze van update. 

Namens de hele familie bedankt voor alle kaartjes, de steun en het meeleven.

Bezoek is buiten de famillie niet mogelijk.

Groeten Bernou

 

 

5 Reacties

    1. Lieve Sander en nu, in deze situatie voornamelijk ook de familie van Sander.
      Ik ben van de fb-groep en weet nu al sinds een aantal dagen van jullie situatie via Siem. Ook al helpt het hem nu niet veel ik wil jullie als familie heel veel kracht, sterkte en liefde toewensen! Jullie zitten midden in de situatie waar wij allemaal al een tijd zó bang voor zijn. Dat onze naasten, geliefden en evt kinderen aan de zijlijn moeten staan en moeten toezien hoe het virus probeert weer een lichaam te overwinnen. Ondanks de angst heb ik toch al gesprekken thuis gevoerd om, net als Sander duidelijk te maken wat ik wel en niet wil, ook met mijn artsen. Telkens als ik hoor van een lotgenoot die ziek is door het virus hopen wij net als nu voor Sander dat hij het virus overwint. Om heel eerlijk te zijn niet alleen voor hem en voor jullie maar ook voor onze families en voor onszelf! Bang als wij allen zijn hopen we op de achtergrond dat iemand zoals wij het kan overleven. Zodat we een voorbeeld hebben dat het ook anders kan, dat iemand zoals wij dat virus een trap onder zijn donder kan geven en hem de deur wijst! Het komt op dit soort momenten zó dicht bij terwijl wij om ons heen mensen zich zien gedragen alsof er geen virus is. Als ik een bericht lees, geschreven door een partner, kind of ouder schieten bij mij de tranen in de ogen en vraag ik mij af wie dat voor mij zal doen. Het enigste wat ik kan doen is jullie dus heel veel kracht, geluk en liefde toewensen en laten weten dat ik aan jullie denk en in gedachten steun! En niet alleen voor nu maar ook voor als Sander straks wakker mag worden, want hij zal dan nog een lange weg te gaan hebben. Hopelijk mag hij weer snel uit zijn kunstmatige slaap en dank je wel dat jullie dit nieuws met ons willen delen!
      Hele dikke knuffels voor Sander én jullie als familie!!!

      Febe?????

  1. Hoi Bernou en joshua
    Jeetje wat heftig allemaal voor jullie. Hoop dat Sander snel wat stapjes vooruit gaat. Veel liefs
    Karina

  2. Hij is denk ik in goede handen, maar dit zijn wel verdraaid spannende en zware dagen voor jullie. Héél veel sterkte weer.??
    Liefs Marleen

  3. Beste Sander en. Familie,

    Ik duim voor jullie dat het weer goed gaat komen en wens jullie allemaal heel veel sterkte!

    Nelleke

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *