Uit_slag!

lichaam in rust
Rust in vrede,dan ga je langer mee

De slag die de wetenschappers uit Leiden mij toe brachten met de uitslag van het zorgpad NPSLE moest even inzinken en een paar consequenties daarvan moesten prudent eerst even hun plaats vinden.

Als ik helemaal eerlijk ben kwam het resultaat niet als een onverwacht onheil, al had ik het niet erg vonden het mis te lopen. Inwerking van het littekenweefsel van oudere hersenschade zorgt er dus voor dat mijn systeem steeds in storing slaat. En er zit nogal wat oudere hersenschade…dus littekenweefsel!

Consequenties

Geen vooruitgang meer, sterker nog alleen maar achteruitgang in het vizier maakt dat het tijd wordt voor plan B. Dan bedoel ik niet “de blik op wat me te wachten staat “want het verleden heeft me geleerd dat de toekomst onvoorspelbaar is.

Per onmiddellijke ingang leg ik mijn bestuursfunctie bij de patiëntenvereniging NVLE neer, al heb ik wel aangeboden om mee te denken over de richting en koers van de vereniging tijdens het Teamweekend en de Bestuursdagen.

Ook mijn bedrijf de websjop.nl staat per direct te koop en deze week ontvangen al mijn klanten een mail met daarin een overstapverzoek. Alle servers die ik op dit moment huur worden opgezegd behalve natuurlijk deze website en mijn creatieve uitlaatkleppen braindad.nl en de vluchtstrook.nl

Wie schrijft die blijft

Het is jullie vast wel eens opgevallen dat ik best aardig schrijf en al ambieer ik geen carrière als beroepsauteur, heb ik er vooralsnog lol in om letters achter elkaar te prakken. Dat is dan ook de reden dat ik het lekkere vrijblijvende otterig.nl (De website over Sander zonder ziekte) nog even in leven laat.

Ik zit niet in zak en as, ik ben officieel door twee psychologen en een team wetenschappers tot de status: niet depressief verklaard en voor zover ik kan beoordelen ben ik ook nog niet gek. Een zekere kwetsbaarheid en wat sneller geïrriteerd omdat iets alweer niet lukt lijkt me in deze situatie menselijk. Ik ben dan ook bijzonder menselijk!

Deel volg of reageer:
Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *