Kortom

Als mensen een lang verhaal kort willen maken, kun je je meestal beter even schrap zetten en nog iets te drinken pakken aangezien de ervaring leert dat er dan meestal nog een heleboel komt.

Aangezien er de afgelopen periode niet zo heel veel gebeurd is, denk ik er met deze korte notitie makkelijk vanaf te komen.

Standje overleven

Het was de afgelopen weken letterlijk in de overlevingstand overleven. Of het nu de verzengende hitte was of de extreme regenbuien ,de belangrijkste taak voor het lichaam was het voorkomen van het innen van de Darwin prijs.

Aankomende week wordt wat dat betreft dan weer spannender aangezien de knappe koppen uit Leiden gaan vertellen of ze iets aan mijn lijden kunnen doen.

Het geeft hoop dat ik de afgelopen periode even  geen ziekenhuizen van binnen heb gezien en dat die ene keer huisarts meer opleverde dan het simpele bloedonderzoek waar ik eigenlijk voor kwam. Mijn probleem in de Mitochondriale sfeer werd niet opgelost, maar het is op zijn minst interessant dat het een studie onderwerp van mijn huisarts was.

Voor de rest blijft mijn lichaam ,dansend op een mijnenveld, een uitdaging met mijn ritmegevoel en motoriek.

Ik ben aan het nadenken over mijn toekomst en had met het meest recente stuk dat ik publiceerde op mijn website “braindad.nl “toch weer even het idee dat ik het als politicus niet gek zou doen.

Gelukkig hebben we de Russische Face app die ons laat zien hoe ik het als politicus zou doen… Eerst maar even beter worden, daar knapt volgens mij iedereen van op!

 

 

                                                           

Deel volg of reageer:
Whatsapp
Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *