Grommen voor gevorderden

Oud nieuws
Oud nieuws

 

 

 

 


De HB is stabiel maar te laag en de INR is veel te laag. In de nek gehijgd door het magische getal van mijn geboortedatum willen de dokters van rap me af, maar wel zo verantwoord dat ik niet in de eerste de beste ambulance terug hoef.
Eigenlijk lig ik dus gewoon wortel te schieten Waarbij er alleen op gelet moet worden of de groente de juiste kleur heeft.
Tot op heden is dit helaas nog niet gelukt… Al kan het aan de omgeving niet liggen. Ik verblijf nog steeds op de MDL afdeling in het AMC met het duistere dilemma tussen bloeden en antistolling. Vooralsnog is het alleen maar afwachten op een en goed plan en vooral in het overlevings standje blijven staan.
Het idee wat er nu ligt geeft weinig hoop voor de toekomst en bestaat vooral uit afwachten. Vrolijke noot in het geheel is dat dat dan weer overal kan.

Gezien de strenge Corona regels hou ik dit jaar een drive-through party voor intimi ter gelegenheid van mijn 54e levensjaar en zal en heuse ontsnappingspoging overwegen met de kanttekening dat ook hier garantie tot op de hoek gegeven wordt.

Verjaardag
54 jaar geleden, het was een mooie zaterdag in september zag ik het levenslicht. Beschouwend terugkijkend was met name het tweede gedeelte een drama qua gezondheid, maar wel met als kanttekening dat dat zelfde drama mij heel veel heeft gebracht als persoon.
Ik ben blij met de personen om mij heen en trots op mijn grote zoon. Dus wat mij betreft nog 50 jaar erbij… of leg ik dan een te grote druk op ons zorgstelsel?
Maak van iedere je eigen feestje, dan begin ik nu ook!

Verlaat het ziekenhuis zonder te betalen kaarten zijn welkom op mijn huisadres Karel Doormankade 13
1813TR Alkmaar

Bernou nou Zal ervoor zorgen dat het bij mij komt.

Update 10 september: ontslagen uit het AMC in verband met stabiele bloedwaardes. De rest van mijn verjaardag vier ik lekker thuis in besloten kring

 

 

 

 

Deel volg of reageer:
Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

4 Reacties

  1. Happy Birtday Sander
    Met als grote wens, meer gezondheid, zodat je meer thuis bij je grote zoon kan zijn en kan genieten!! Het wordt je gegunt🎉🎉🍀🍀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *