Druk drukker bedrukt

De drie koningen zijn nog maar nauwelijks het land uit als mijn eerste ziekenhuis date’s binnen beginnen te rollen. Op zich nog lang zo gek niet aangezien ik mij niet helemaal topfit voel, maar wel jammer dat we beginnen bij de onderzoeksfase en de uitslagen pas aan het einde van de maand gaan komen.

Als er natuurlijk al iets serieus te vertellen is natuurlijk. In ieder geval wordt er door de MRI naar mijn hart gekeken al verteld een voorhoofd op de borst ook al wel dat er behoorlijke ritmestoornissen zijn. Bovendien is het een redelijke verklaring voor de hernia, al vrees ik dat de uitstralende rugpijn een andere oorzaak heeft.

Toch hoop ik dat deze toegevoegde waarde van de fonkelnieuwe Siemens in het prachtige Beeld en Geluid aan de Boelelaan er meerwaarde aan weet te geven.

In ieder geval wel meerwaarde aan mijn eigen risico wat er dan wel ongeveer weer doorheen is. Een dag later dan vorig jaar, toen ik met een serieuze darmbloeding op 7 januari met de ambulance gehaald werd. Ten overvloede merk ik graag op dat ik jaarlijks door mijn eigen risico heen duik door alleen al de rekeningen van de trombosedienst te voldoen. Alsof ik zonder zou kunnen?

Ik had in mijn vorige blog een boek als nieuwjaarswens in de pen, maar moet tot mijn grote teleurstelling dat project nog even doorschuiven. Het verwijderen van alle schrijf en stijlfouten heeft  meer voeten in aarde dan ik oorspronkelijk beredeneerd had. Het goede nieuws is dat ik aan het vorderen ben en geïnspireerd aan een volgende uitgave begon.

Kortom, enigszins bedrukt maar met goede hoop vertrek ik aan mijn reis door dit nieuwe jaar en waardeer het bijzonder dat je af en toe met me mee reist. Laten we er samen iets moois van maken!

 

Om de spits af te bijten heb ik ook weer even een stukje gemaakt voor de website braindad.nl

Deel volg of reageer:
Whatsapp
Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *