Brussels lof

Het klinkt altijd spannender dan wat het is, een congres je in Helsinki waarbij je uiteindelijk alleen maar een conferentieoord in Finland bekijkt of zoals deze week een reisje naar Brussel. Weinig tijd voor sightseeing, maar wel persoonlijke bevrediging door het uitvoeren van een goede voorlichtingsmissie. De locatie was ondergeschikt al ik moest er wel erg vroeg voor uit mijn bed!

Ruimte

Ook moet ik er wat extra ruimte voor maken in mijn agenda. De dag ervoor en de dag erna ben ik op zijn zachtst gezegd “niet in vorm “. Of dat nou de moeheid is die veroorzaakt wordt door de lupus of dat dat te maken heeft met niet aangeboren hersenletsel is hier niet van belang. Het is een factor waar ik rekening mee moet houden! En uiteindelijk is het niet aangeboren hersenletsel uiteindelijk een gevolg van lupus.

Recent

Met alle recente onrust in mijn hoofd heeft de neuroloog ondertussen besloten tot het maken van een extra MRI-scan. De cardioloog gaat wat extra aandacht aan mijn borst geven en de mensen van de Koninklijke visio hebben mij een groot inzicht gegeven in waar mijn zicht tekort schiet.

Tijd over

De tussenliggende tijd kan ik dus mooi besteden aan leuke dingen. Het zeilseizoen gaat weer van start, dus een paar reisjes naar Hoorn heen en weer om de boot te bevoorraden mede mogelijk gemaakt door een schat van een moeder die door haar mantelzorgwerk de boot in de vaart houdt.

Deel volg of reageer:
Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

1 Reactie

  1. De eerste blog per mail. Waarover je ook schrijft, het is altijd leuk om te lezen in zijn eenvoud maar toch sterk genoeg om even bij stil te staan. Bedankt Sander. Joke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *