Gezondheid is ons grootste goed, helaas is mij dit niet in grote hoeveelheden gegeven. Ik deel mijn leven met een aantal lastige auto immuunaandoeningen die soms tot hele moeilijke complicaties kunnen leiden.

Dit zorgt ervoor dat ik onder andere levenslang aan de anti stolling moet en heeft uiteraard invloed op de manier waarop ik naar het leven kijk.

Allemaal losse artikelen, geschreven vanuit ervaringsdeskundigheid om een indruk te geven van mijn leven. Voor meer informatie over de ziektebeelden verwijs ik u graag naar de gecontroleerde sites van de diverse patiëntenverenigingen.

0
0
0
s2smodern

 


Het Antifosfolipide syndroom is een ingewikkelde aandoening die door een gespecialiseerde arts of in een academisch ziekenhuis behandeld dient te worden. Heb je naar aanleiding van stukken die je leest op deze website zorgen of vragen neem dan contact op met je huisarts of diens vervanger!

Mijn website is gemaakt met spraakherkenningssoftware. Soms veroorzaakt dit hele logische of juist onlogische verhaspelingen. Natuurlijk probeer ik deze te voorkomen, maar ook ik ben slechts menselijk. Lees er net zoals ik overheen of stuur mij een mailtje waarin je vertelt waar de fout staat.


Een aorta dissectie is geen normale complicatie bij SLE of APS!