Bonus nacht

QR code
QR code

Ik dacht dat ze zo ongeveer wel alles gezien hebben van mij, Maar er blijkt nog een klein stukje onontgonnen gebied te zijn. Met het oog op de gebeurtenissen van de afgelopen dagen zou het de doktoren geruststellen als er ook nog even een echo van het hart gemaakt kon worden.

 

Kennelijk Makkelijker gezegd dan gedaan aangezien deze beslissing was laat op de maandag genomen werd, dus nog maar een extra nachtje te gast. Als later vandaag blijkt dat mijn hart nog op de goede plaats zit en in al haar facetten goed functioneert mag ik alsnog afreizen naar huis

Het is alweer even geleden dat ik op de afdeling neurologie in Alkmaar heb gelegen, maar ik wil wel even met wat complimentje strooien. Ten opzichte van mijn laatste opname vind ik de afdeling behoorlijk geprofessionaliseerd.

Hier werken stevige doeners die mij het gevoel geven in veilige handen te zijn maar bovendien de menselijke maat nog niet vergeten zijn.

Misschien tref ik het gewoon, maar het lokale ziekenhuis lijkt een andere weg ingeslagen. Dat was bij mijn vorige opname wel anders… Maar ja toen was ik op mijn achterhoofd gevallen!

 

Deel volg of reageer:
Whatsapp
Sander
Leven met Systemische lupus (SLE) en het antifosfolipiden syndroom (APS) en dan ook nog een aortadissectie krijgen! Het houdt de mens op de been met humor en relativeringsvermogen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *